E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

О. Богословська, головний спеціаліст відділення НСПП у Вінницькій області

14 березня 2018 року фахівці відділення НСПП у Вінницькій області (далі – Відділення) взяли участь у семінарі, що проводився на базі Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К. І. Тімірязєва, у рамках спільного проекту "Школа Медіації і Права". На семінар були запрошені арбітри, посередники НСПП, студенти та викладачі вищих навчальних закладів, спеціалісти Вінницького регіонального центру безоплатної вторинної допомоги та інші зацікавлені особи.

Організували та вели семінар представники громадської організації "Подільський центр медіації".

Слід відзначити активну участь у семінарі арбітрів та посередників НСПП, які мали змогу здобути нові знання, поділитися своїми думками, взяти участь у обговоренні питань, що розглядалися. Арбітри та посередники НСПП висловили бажання брати постійну активну участь у заходах, які проводитиме "Школа Медіації і Права" з метою підвищення своєї кваліфікації та обміну досвідом з питань, що стосуються трудового законодавства, зокрема, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх вирішенню.

Крім того, голова ГО "Подільський центр медіації" М. Мотилюк вручила в. о. начальника Відділення Б. Мусієнку подяку за активну участь у роботі "Школи Медіації і Права".

Б. Мусієнко висловив надію на співпрацю, окреслив шляхи подальшого розвитку й удосконалення роботи з ГО "Подільський центр медіації", що заплановані відповідно до Меморандуму про співпрацю.