E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

М. Кухарська, завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в місті Києві та Київській області

23 травня 2018 року заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення Н. Солодка провела робочу зустріч із заступником голови ОПК, заступником голови ППО ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ", радником голови правління С. Карпенком щодо продовження роботи, направленої на усунення розбіжностей, які виникли при створенні Спільного представницького органу для ведення колективних переговорів і укладення Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" на 2018-2022 роки.

 

С. Карпенко повідомив, що 18 травня 2018 року відбулося чергове засідання тимчасової робочої групи, за присутності представників адміністрації ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ", професійної спілки працівників промислового залізничного транспорту та ППО ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ". На попередній зустрічі було вирішено, що представники профспілок мають підготувати та надати одна одній документи, що підтверджують їх повноваження, а також повноваження профспілок філій, які вони будуть представляти. Так, на послідуючому засіданні представники професійної спілки працівників промислового залізничного транспорту не надали необхідних документів, не аргументуючи причини.

Тому, з метою запобігання ускладненню стану соціально-трудових відносин, було обговорено розбіжності, які виникли у сторін при створенні Спільного представницького органу для проведення колективних переговорів та укладення Колективного договору на 2018-2022 роки, в межах повноважень, визначених законодавством. Також було напрацьовано шляхи виходу з ситуації, що склалася, з урахуванням отриманих зауважень та пропозицій від експертів.