E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

С. Кравцова, головний спеціаліст відділення НСПП в Херсонській області

06 вересня 2018 року відбулася узгоджувальна зустріч керівництва відділення НСПП в Херсонській області (далі – Відділення) та ДП "Великокопанівське лісомисливське господарство", на якій обговорювалися питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам.

На зустрічі були присутні директор ДП "Великокопанівське лісомисливське господарство" Ю. Савлук, голова профспілкового комітету ДП "Великокопанівське лісомисливське господарство" О. Тарасенко, начальник Відділення В. Бойко та заступник начальника Відділення В. Мирошниченко.

Основними напрямами діяльності ДП "Великокопанівське лісомисливське господарство" є: лісівництво; лісовідновлення; охорона і захист лісу; використання лісових ресурсів та мисливське господарство.

За даними Головного управління статистики у Херсонській області сума заборгованості із виплати заробітної плати на 01.09.2018 складала 139,4 тис. грн.

В. Бойко поінформувала присутніх, що Відділенням неодноразово порушувалося питання перед головою Херсонської облдержадміністрації та головою обласної ради про необхідність безумовного виконання законодавства України про оплату праці.

В. Мирошниченко звернув увагу, що стан соціально-трудових відносин на підприємстві перебуває на контролі Відділення з метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту), згідно із наказом від 28.08.2018 № 29.

Ю. Савлук зазначив, що керівництво ДП "Великокопанівське лісомисливське господарство" вживає усі необхідні заходи для своєчасної виплати заробітної плати працівникам та недопущення зростання заборгованості.

За результатами узгоджувальної зустрічі вирішено терміново розробити спільні заходи щодо поліпшення стану соціально-трудових відносин на підприємстві.