E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

О. Турчинська, головний спеціаліст відділення НСПП в Рівненській області

Riv1709201814 вересня 2018 року проведено урочисті заходи з нагоди Дня рятівника, в яких взяли участь голова Рівненської ОДА О. Муляренко, представники Рівненської обласної ради, міський голова м. Рівне В. Хомко, начальник відділення НСПП в Рівненській області (далі – Відділення) М. Красько та представники Західнопоморського воєводства республіки Польща.

Голова Рівненської ОДА О. Муляренко зауважив, що в останні роки з боку держави та місцевої влади змінилося ставлення до рятівників, місцева влада дбає про службу шляхом оновлення матеріально-технічної бази та автопарку.

Керівник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області (далі – ГУ ДСНС) С. Крук наголосив, що рятівники своєю надзвичайно необхідною та небезпечною роботою щоденно рятують людські життя. Окремо було зазначено, що протягом багатьох років між Відділенням та ГУ ДСНС триває плідна співпраця, яка направлена на поліпшення стану соціально-трудових відносин у трудових колективах аварійно-рятувальних служб, недопущення виникнення конфліктів.

З вітальним словом виступив начальник Відділення М. Красько, який привітав їх з професійним святом і висловив вдячність за співпрацю між державними органами. Окрім цього, за вагомий внесок у розвиток правової культури серед учасників соціально-трудових відносин, розвиток соціального діалогу у державі та з нагоди Дня рятівника України начальник Відділення М. Красько вручив Подяку Національної служби посередництва і примирення начальнику ГУ ДСНС України у Рівненській області С. Круку.