E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

М. Кухарська, завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування відділення НСПП в місті Києві та Київській області

 

26 листопада 2018 року заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області – завідувач сектора правового забезпечення Н. Солодка провела консультативну зустріч з Головою Вільної профспілки медичних працівників України О. Панасенком.

Метою даного заходу став намір найманих працівників декількох медичних закладів столиці вирішувати розбіжності, що виникли між сторонами соціально-трудових відносин, у рамках колективного трудового спору (конфлікту) (далі – КТС(К)). О. Панасенко стурбований ситуацією, що склалась в медичних закладах та прогнозує незаконне звільнення значної кількості медичних працівників.

У ході зустрічі було обговорено конфліктну ситуацію та запропоновано можливі шляхи її розв’язання. Основну увагу було зосереджено на питанні формування та оформлення вимог найманих працівників, що належать до категорії вимог, які можуть бути предметом КТС(К).

Відділенням запропоновано юридичний супровід та повідомлено про готовність сприяти у вирішенні вищезазначених питань в межах повноважень, визначених законодавством.