E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

НАЦІОНАЛЬНА СЛУЖБА ПОСЕРЕДНИЦТВА І ПРИМИРЕННЯ

НАКАЗ

 

 

25 листопада 2003 року                 м. Київ                                   №530

 

 

Про затвердження Положення про заохочувальну відзнаку Національної служби посередництва і примирення "Подяка Національної служби посередництва і примирення"

 

 

Відповідно до пункту 7 Положення про Національну службу посередництва і примирення, затвердженого Указом Президента України від 17 листопада 1998 року № 1258/98, із змінами, внесеними Указом Президента України від 30 грудня 2000 року № 1393/2000, та з метою забезпечення реалізації завдань і функцій Національної служби по­середництва і примирення, визначених Законом України "Про порядок вирішення колек­тивних трудових спорів (конфліктів)",

 

 

НАКАЗУЮ:

1.  Затвердити Положення про заохочувальну відзнаку Національної служби посе­редництва і примирення "Подяка Національної служби посередництва і примирення" (додається).

2.  Затверджене пунктом 1 цього наказу Положення про заохочувальну відзнаку Національної служби посередництва і примирення "Подяка Національної служби посере­дництва і примирення" опублікувати в Бюлетені Національної служби посередництва і примирення.

3. Контроль за дотриманням затвердженого пунктом 1 цього наказу Положення про заохочувальну відзнаку Національної служби посередництва і примирення "Подяка Наці­ональної служби посередництва і примирення" при підготовці матеріалів для нагоро­дження осіб, визначених пунктом 1 Положення, залишаю за собою.

 

 

Голова                                                                        О.Окіс

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Національної служби

посередництва і примирення

від 25.11.2003 № 530 (зі змінами

внесеними Наказами НСПП № 39

 від 24.03.2005, № 89 від 09.11.2007,

 № 118 від 30.10.2008, № 42 від 17.11.2009)

 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про заохочувальну відзнаку Національної служби посередництва і примирення "Подяка Національної служби посередництва і примирення"

 

 

1. Заохочувальною відзнакою Національної служби посередництва і примирення "Подяка Національної служби посередництва і примирення" (далі - Подяка) відзначаються працівники Національної служби посередництва і примирення за зразкове виконання трудових обов'язків, проявлену ініціативу, творчий підхід, високу результативність і продуктивність праці.

 Подякою також можуть бути відзначені трудові арбітри, незалежні посередники, позаштатні радники Національної служби посередництва і примирення за вагомий вклад у стабілізацію соціально-трудових відносин, сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів).

2. Висунення кандидатур для відзначення Подякою здійснюється гласно, як правило у трудовому колективі структурного підрозділу Національної служби посередництва і примирення, де працює особа, яку представляють до нагородження.

3. Подання про відзначення Подякою вноситься на ім'я Голови Національної служби посередництва і примирення заступником Голови, начальниками відділів Національної служби посередництва і примирення, начальниками відділень Національної служби посередництва і примирення в Автономній Республіці Крим та областях.

У поданні зазначаються конкретні заслуги та трудові досягнення працівника, що стали підставою для порушення клопотання. До подання додається біографічна довідка працівника.

4. Про відзначення працівників Подякою видається наказ Національної служби посередництва і примирення.

5. Подяка вручається в урочистій обстановці Головою або, за його дорученням, заступником голови, начальником відповідного відділення Національної служби посередництва і примирення.

 Вручення Подяки доцільно приурочувати до загальнодержавних свят, ювілейних дат Національної служби посередництва і примирення та працівників тощо.

            (п. 5 із змінами, внесенеми згідно з Наказом НСПП від 17.08.2009 № 42).

6. У трудовій книжці особи, відзначеної Подякою, робиться відповідний запис із зазначенням дати і номера наказу.

7. Підготовка тексту Подяки, проекту наказу, а також облік та реєстрація відзначених здійснюються сектором кадрів Національної служби посередництва і примирення.

8. Структурним підрозділам Національної служби посередництва і примирення забезпечити пропаганду досягнень працівників, відзначених Подякою, в тому числі в засобах масової інформації.

9. Повторне відзначення Подякою може бути не раніше ніж через два роки.