E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відділення Національної служби посередництва і примирення в Черкаській області (далі – Відділення) продовжує роботу щодо здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців на територіальному рівні.

 

Так, 4 лютого 2019 року, за ініціативи Відділення, в приміщенні Федерації профспілок в Черкаській області відбувся «круглий стіл» на тему: «Закон України «Про соціальний діалог в Україні» в дії» за участю начальника Відділення С.Власенка та головного спеціаліста Відділення О. Бульченко із головою  Черкаської обласної організації профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів Ю. Куленком та галузевим профактивом.

 

Начальник Відділення виступив на тему: «Соціальний діалог в дії на Черкащині». Оскільки, відповідно до ст. 7. п. 2 Закону України «Про соціальний діалог в Україні» підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців здійснюється один раз на п’ять років, вищезазначені профспілкові організації готують документи для підтвердження репрезентативності. Під час засідання «круглого столу» з представниками профспілкової організації було проведено методичну роботу щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності, надано роз’яснення щодо термінів подання документів на розгляд Комісії Відділення, перелік документів та зразки для їх оформлення відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців.

 

          По завершенню зустрічі з представниками профспілкових організацій було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та надання необхідних консультацій працівниками Відділення.