E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

   Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» (далі - Закон) і Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21.07.2011р. №73, фахівці відділення Національної служби посередництва і примирення в Полтавській області (далі – Відділення) продовжують роботу щодо здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності.

   Так, 13 травня 2019 року фахівцями Відділення було проведено навчально-практичний семінар з представниками Полтавської обласної організації профспілки працівників підприємств харчової та переробної промисловості на чолі з головою Сопіною В.І. щодо здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності.

  Під час семінару головний спеціаліст Відділення, голова Комісії О.Кротова надала інформацію про функції Національної служби посередництва і примирення відповідно до Закону, розповіла про процедуру проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та надала роз’яснення щодо критеріїв репрезентативності для суб’єктів профспілкової сторони, порядку оформлення та подання документів, процедури розгляду поданих документів Комісією Відділення з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців.

   Після завершення семінару представникам профспілки було надано методичні матеріали з питань проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та буклет «Соціальний діалог – шлях до подолання соціально-трудових конфліктів», підготовлений Відділенням. Крім того, було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та надано інформацію щодо передплати Бюлетеня Національної служби посередництва і примирення.