E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

21 жовтня 2016 року в приміщенні відділення НСПП в Тернопільській області начальником Відділення Шершньовою Н.М. проведено зустріч з головою Чортківської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Охріменко І.М. Під час зустрічі обговорено питання щодо проходження зазначеною профспілковою організацією процедуру оцінки відповідності критеріям репрезентативності на територіальному рівні.

В ході зустрічі Н. Шершньовою надано роз’яснення та методичні матеріали щодо підготовки документів для здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності на територіальному рівні відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року №73.

По завершенню зустрічі голова Чортківської міської організації профспілки працівників освіти і науки України зазначила, що визнання відповідності критеріям репрезентативності на територіальному рівні є важливим кроком для участі у колективних переговорах з укладання територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.