E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 15 листопада 2016 року укладено актуалізовану Угоду про взаємодію між відділенням Національної служби і примирення в Кіровоградській області (далі – Відділення) та Федерацією профспілок Кіровоградської області (далі – ФПО).

 Підписання Угоди відбулося в урочистих обставинах у приміщенні Федерації профспілок кіровоградської області, за участю М. Баланенка, голови ФПО, О. Терлецької, заступника голови ФПО, М. Рішняка, начальника Відділення, О. Крайносвіт, заступника начальника Відділення, Л. Іващенка, головного спеціаліста Відділення, голів обласних організацій галузевих профспілок та ін.

М. Рішняк, у зверненні до учасників заходу відзначив довготривалу і плідну співпрацю між Відділенням та ФПО в рамках попередньої Угоди, що сприяло поліпшенню трудових відносин, запобіганню виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та своєчасному їх вирішенню, підвищенню рівня правової культури найманих працівників. Висловив впевненість, що укладення актуалізованої Угоди буде ще одним прогресивним кроком на шляху до забезпечення соціального миру в сфері праці посередництвом соціального діалогу на території Кіровоградської області.

М. Баланенко, подякував Відділенню за співпрацю та висловив сподівання, що актуалізована Угода сприятиме об’єднанню потенціалу профспілок і Відділення та спрямуванню його на активізацію соціальної взаємодії між профспілками, роботодавцями і місцевою владою з метою поліпшення соціально-економічної ситуації та зниження соціальної напруженості на підприємствах Кіровоградської області.

О. Крайносвіт, наголосила, що визначені в Угоді напрямки діяльності сторін можуть бути реалізовані у тісній взаємодії між Відділенням, профспілками, роботодавцями та місцевими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, мають за мету забезпечення соціальної стабільності задля інтересів суспільства й конкретного громадянина.

            Підсумком проведеної зустрічі стало підписання сторонами Угоди про заємодію.