E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Для участі у колективних переговорах з укладення колективних договорів і угод та делегування представників до відповідних органів соціального діалогу, участі у міжнародних заходах відділенням Національної служби посередництва і примирення в Сумській області здійснюється робота по оцінці відповідності критеріям репрезентативності або підтвердження репрезентативності на територіальному рівні.

Так, 15 березня 2017 року до відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області надійшла заява та відповідні документи про підтвердження репрезентативності від Федерації роботодавців Сумщини.

За результатами опрацювання поданих матеріалів, комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області прийнято рішення про підтвердження репрезентативності Федерації роботодавців Сумщини на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

На підставі прийнятого рішення, 27 березня 2017 року в приміщенні відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області, начальник відділення О.Пирогов в урочистій атмосфері вручив свідоцтво від 27.03.2017 № 003-17-18-Т голові ради Тесленку Ігорю Миколайовичу.

Водночас, О. Пирогов проінформував присутніх про роботу Відділення щодо запобігання виникнення колективних трудових спорів за 2016 рік та відповів на запитання.

Начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області подякував присутнім за плідну співпрацю, привітав з отриманням свідоцтва та наголосив, що працівники відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області готові в подальшому надавати консультації представникам роботодавців.