E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

репрезентативність 2

09 червня 2017 року, відповідно до ст. 7 Закону України ”Про соціальний діалог в Україні” від 23.12.2010 року № 2862-VI, та п. 2.1.3 ”Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності відбулося засідання Комісії Відділення НСПП в Хмельницькій області (далі – Відділення) з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності Хмельницької обласної організації профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України.

Підставою для проведення оцінки Хмельницької обласної організації профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України на відповідність зазначеним критеріям репрезентативності, стали подані профспілкою матеріали, які надійшли до Відділення 22.05.2017 року.

Крім того, були вивченні первинні облікові документи Хмельницької обласної організації профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України, які підтвердили легалізацію та її входження до складу професійної спілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України і достовірність даних стосовно чисельності її членів.

За підсумками роботи засідання, зазначену профспілкову організацію визнано репрезентативною.

         Як результат, 09.06.2017 року в урочистій обстановці, начальник Відділення Т. Бабич вручила голові Хмельницької обласної організації профспілки працівників радіоелектроніки та машинобудування України М. Сімчуку Свідоцтво про визнання цієї організації репрезентативною на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.

Після вручення Свідоцтва, сторонами були обговорені питання подальшої взаємодії зазначеної профспілки із Відділенням у питаннях врегулювання чинників дестабілізації стану соціально-трудових відносин, попередження виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення соціальної стабільності в трудових колективах галузі радіоелектроніки та машинобудування.