E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

       Відповідно до частини другої статті 7 Закону України «Про соціальний діалог в Україні» підтвердження репрезентативності сторін профспілок здійснюється Національною службою посередництва і примирення та її відділеннями один раз на п’ять років.

До відділення Національноїслужби посередництва іпрмирення в Херсонській області (далі - Відділення), звернулася Херсонська обласна організація профспілки працівників рибного господарства України із заявою та відповідними документами щодо підтвердження репрезентативності. Свідоцтво про оцінку відповідності критеріям репрезентативності вищевказана профспілкова організація отримала 13 квітня 2012 року.

Відповідно до довідки, наданої заявником, до складу профспілки входять 5 профспілкових організацій, кількість членів яких складає 529 осіб.

За даними Головного управління статистики у Херсонській області загальна чисельність працюючих у відповідній галузі за 2016 рік становила 556 осіб.

На підставі висновку комісії керівництвом Відділення прийнято рішення, згідно з яким Херсонська обласна організація профспілки працівників рибного господарства України визнана такою, що підтвердила  репрезентативність.

Свідоцтво було вручено начальником Відділення Бойко В.В. голові профспілки Бачкалі Ю. В. в урочистій обстановці.