E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відділенням Національної служби посередництва і прмирення в Сумській області (далі - Відділення) здійснюється робота по оцінці відповідності критеріям репрезентативності або підтвердження репрезентативності на територіальному рівні.

 

Так, 29 грудня 2017 року працівниками Відділення зареєстровано заяву та відповідні документи про відповідність критеріям репрезентативності від Конотопської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

 

За результатами опрацювання поданих матеріалів, комісєю Відділення прийнято рішення про визнання Конотопської районної організації профспілки працівників освіти і науки України такою, що відповідає критеріям репрезентативності зазначеній профспілковій організації на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

 

На підставі прийнятого рішення, 30 січня 2018 року в приміщенні Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, в урочистій атмосфері, начальник Відділення О. М. Пирогов вручив свідоцтво про відповідність критеріям репрезентативності Конотопської районної організації профспілки працівників освіти і науки України від 29 січня 2018 року голові Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України С. В. Осадчому.

 

О. М. Пирогов привітав з отриманням свідоцтва представника профспілкової організації та наголосив на готовності працівників Відділення надавати консультації з  питань стабілізації соціально-трудових відносин та запобігання конфліктам в трудових колективах закладів освіти. На завершення зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю.