E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Для участі у колективних переговорах з укладення колективних договорів і угод та делегування представників до відповідних органів соціального діалогу, участі у міжнародних заходах відділенням Національної служби посередництва і примирення в Сумській області (далі – Відділення) здійснюється робота щодо оцінки відповідності критеріям репрезентативності або підтвердження репрезентативності на територіальному рівні. 

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторони профспілок, 18 січня 2018 року до Відділення надійшла заява та відповідні документи про підтвердження репрезентативності від Шосткинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

За результатами опрацювання поданих матеріалів, Комісією Відділення було прийнято рішення про визнання Шосткинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

На підставі прийнятого рішення, 15 лютого 2018 року начальник Відділення О. Пирогов в урочистій атмосфері вручив свідоцтво від 14 лютого 2018 року .№ № 003-18-18-Т заступнику голови обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України Островському Г.М.

Також, начальник Відділення О. Пирогов подякував за плідну співпрацю, привітав з отриманням свідоцтва та наголосив, що працівники Відділення готові в подальшому надавати консультації представникам профспілок.