E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення  від 21 липня 2011 року  № 73, комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Херсонській області (далі-Комісія) здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Херсонської обласної організації профспілки працівників культури України на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.

 

Відповідно до наданої заявником довідки,  до складу профспілки входять 28 профспілкових організацій, кількість членів яких складає 2691 особу.

 

За даними Головного управління статистики у Херсонській області кількість зайнятого населення по виду економічної діяльності: «Мистецтво, спорт, розваги та відпочинок» за 2016 рік становила 7,7 тис. осіб.

 

На підставі висновку Комісії, керівництвом відділення Національної служби посередництва і примирення в Херсонській області  прийнято рішення, згідно з яким Херсонську обласну організацію профспілки працівників культури України визнана такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні.

 

13 квітня 2018 року, в урочистій обстановці, керівництву Херсонської обласної організації профспілки працівників культури України було вручено відповідне свідоцтво.