E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області (далі – Відділення) продовжує проводити роботу по здійсненню оцінки відповідності критеріям репрезентативності або підтвердження репрезентативності на територіальному рівні.

 

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну, з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторони профспілок , до Відділення 19 березня 2018 року надійшла заява та відповідні документи про підтвердження репрезентативності від Сумської обласної профспілкової організації професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України.

 

За результатами опрацювання поданих матеріалів, Комісією Відділення було прийнято рішення про підтвердження репрезентативності відповідній профспілковій організації на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

 

На підставі прийнятого рішення, 19 квітня 2018 року в приміщенні Відділення, в урочистій атмосфері, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області О.Пирогов вручив свідоцтво від 18 квітня 2018 року № 006-18-18-Т голові Сумської обласної профспілкової організації професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Глазьку Михайлу Васильовичу.

 

Начальник Відділення подякував за плідну співпрацю, привітав з отриманням свідоцтва та наголосив, що працівники Відділення готові в подальшому надавати консультації представникам профспілок.