E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторони профспілок, 22 березня 2018 року до відділення Національної служби посередництва і примирення в Сумській області (далі - Відділення) надійшли заяви та відповідні документи про підтвердження репрезентативності Великописарівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України та Буринської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

 

За результатами опрацювання поданих матеріалів, Комісією Відділення 23 квітня поточного року булоприйнято рішення про підтвердження відповідності критеріям репрезентативності, вищезазначеним, профспілковим організаціям на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

 

На підставі прийнятих рішень, 23 квітня 2018 року в урочистій атмосфері начальником Відділення О.Пироговим вручено відповідні свідоцтва заступнику голови обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України          Г. Островському.

 

О.Пирогов подякував за плідну співпрацю, привітав з отриманням свідоцтва та наголосив, що працівники Відділення готові в подальшому надавати консультації представникам профспілок.