E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року за №73.

 

 Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області (далі-Відділення) було здійснено підтвердження оцінки відповідності критеріям репрезентативності Одеській обласній організації профспілки працівників культури України на територіальному рівні.

 

14 червня 2018 року, в приміщенні Будинку Федерації Профспілок Одеської області відбулось засідання Президії Одеської обласної організації профспілки працівників культури України, в ході якого, завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення К. Бадьон вручив голові Одеської обласної організації профспілки працівників культури України В. Бабченку рішення та Свідоцтво №001-18-15-Т від 26 березня 2018 року про підтвердження оцінки відповідність критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладання галузевих (територіальних) угод та делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.