E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

          POL2101202021 січня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Полтавській області (Відділення) О. Атаманюк із новопризначеним заступником голови обласної державної адміністрації з питань будівництва, житлово-комунального господарства, соціального забезпечення, соціального захисту населення, освіти і науки, охорони здоров'я К. Рижеченко, з метою інформування про основні функції НСПП та діяльність Відділення.
    О.Атаманюк поінформувала про завдання та функції НСПП та ознайомила з результатами діяльності Відділення у цілому та за 2019 рік, зокрема, щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) та сприяння їх вирішенню, проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок і організацій роботодавців. Підкреслила, що стратегічними напрямами спільних дій з представниками органів державної влади є забезпечення здійснення соціального діалогу, поліпшення стану соціально-трудових відносин, запобігання виникненню КТС(К), сприяння їх своєчасному вирішенню у відповідності до вимог чинного законодавства та прогнозування виникнення КТС(К) на підприємствах, в установах і організаціях Полтавської області.
      Між О. Атаманюк та К. Рижеченко досягнуто домовленості у проведенні спільних заходів за участю відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, а при потребі і місцевих органів виконавчої влади, у разі необхідності оперативного реагування на передумови виникнення конфліктних ситуацій у трудових колективах підприємств та організацій області.