E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   mik1009202008 вересня, з використанням інтерактивної платформи ZOOM, фахівцями відділення НСПП в Миколаївській області (Відділення) проведено міжрегіональний круглий стіл з метою обміну досвідом роботи відділень НСПП щодо проблем реєстрації та вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) за участі в.о. Голови НСПП С. Гербеди та працівників відділень НСПП у Волинській, Кіровоградській і Херсонській областях.
   Модератором заходу стала начальник Відділення О. Євченко.
  С. Гербеда звернув увагу учасників заходу, що пріоритетами діяльності відділень НСПП залишаються: сприяння взаємодії сторін соціально-трудових відносин у процесі врегулювання колективних трудових спорів (конфліктів), здійснення заходів щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та зниження соціальної напруженості, пошук взаємоприйнятних рішень між сторонами конфліктів під час проведення найманими працівниками страйків та інших акцій соціального протесту.
   Начальник відділення НСПП в Кіровоградській області О. Крайносвіт та її заступник І. Ситник поінформували про досвід роботи відділення НСПП в частині реєстрації та вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) на територіальному рівні.
   Головний спеціаліст відділення НСПП в Миколаївській області В.Карасьова доповіла про проблеми у визначенні належних сторін у КТС(К) під час їх реєстрації.
    Заступник начальника відділення НСПП в Херсонській області В. Мирошниченко доповів про вирішення КТС(К) у випадку ненадання НСПП сторонами необхідних документів.mik100920201
 Начальник відділення НСПП в Херсонській області В. Бойко проаналізувала особливості організації роботи примирної комісії в разі недосягнення згоди сторонами спору щодо кандидатури голови комісії.
   Начальник відділення НСПП в Волинській області В. Демидюк ознайомив учасників заходу з проблемними аспектами реєстрації та вирішення колективних трудових спорів на прикладі врегулювання конфлікту на КП "Луцьке підприємство електротранспорту". 
   Насамкінець заходу С. Гербеда запропонував працівникам відділень НСПП надати пропозиції для їх врахування в подальшій роботі Служби у цілому.
   У свою чергу учасники круглого столу подякували організаторам за проведений захід та висловили сподівання на подальший обмін досвідом у зазначеному форматі.