E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

    15 вересня відбулась виїзна узгоджувальна зустріч начальника відділення НСПП (Відділення) О. Пирогова та начальника управління з питань праці Сумської міської ради А. Занченка щодо ситуації на ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб" м. Суми.
    Соціальне напруження в трудовому колективі спричинила заборгованість із виплати заробітної плати в сумі майже 14 млн грн. Директор підприємства С. Шибістий зазначив, що у зв'язку з кредиторською заборгованістю у сумі майже 200 млн грн рахунки підприємства заарештовані.
    Поряд з тим директор заводу висловив сподівання на позитивне вирішення питання на державному рівні щодо фінансового стану підприємства найближчим часом.
    О. Пирогов також зустрівся із заступником з персоналу та загальних питань підприємства С. Федоровим, який підтвердив інформацію директора ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб".
   Начальником Відділення було проведено роз'яснювальну роботу та надано необхідні консультації голові профспілкової організації заводу А. Гупалу щодо застосування положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".
    Фахівці Відділення продовжують здійснювати моніторинг стану соціально-трудових відносин на ДП "Завод обважнених бурильних та ведучих труб".