E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

      OD2109202018 вересня у великій сесійній залі Одеської міської ради відбулось засідання Одеської міської тристоронньої соціально-економічної ради (Рада), на яке було запрошено начальника відділення НСПП в Одеській області (Відділення) О. Шрамкова.
   У засіданні Ради взяли участь: перший заступник Одеського міського голови С. Підгайний, голова Федерації профспілок Одеської області В. Буратинський, генеральний директор виконавчої дирекції Одеської міської організації роботодавців Є. Дрозд, керівники профільних департаментів Одеської міської ради, керівники галузевих профспілок, члени Одеської міської організації роботодавців.
      На засіданні підсумовано результати спільної роботи соціальних партнерів з виконання у I півріччі 2020 року Плану заходів, який було розроблено з метою реалізації Територіальної угоди "Про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в місті Одесі на 2020-2022 роки".
    Після завершення заходу відбулась зустріч О. Шрамкова з першим заступником Одеського міського голови С. Підгайним, головою Федерації профспілок Одеської області В. Буратинським та генеральним директором виконавчої дирекції Одеської міської організації роботодавців Є. Дроздом під час якої обговорено перспективи соціально-економічного розвитку м. Одеса.
    Констатовано, що запровадження протиепідемічних заходів та обмежень зумовило падіння економіки міста, на окремих підприємствах значно погіршився стан соціально-трудових відносин (СТВ).
    О. Шрамков акцентував увагу на необхідності вирішення спірних питань спільними зусиллями сторін соціального діалогу задля недопущення подальшого ускладнення стану СТВ на підприємствах міста Одеси.
    Досягнуто домовленості щодо проведення спільних заходів з метою врегулювання конфліктних ситуацій між сторонами СТВ.