E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   16 жовтня головним спеціалістом відділення НСПП в Миколаївській області (Відділення) В. Карасьовою, в рамках Угоди про співпрацю між Відділенням та Департаментом соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації, на базі Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації прочитано лекцію для спеціалістів управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад на тему: "Законодавче забезпечення вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) між найманими працівниками та роботодавцями".
    Під час лекції висвітлено основні положення Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", процедуру застосування страйку як крайнього засобу вирішення колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)).
    Акцентовано увагу на практичних аспектах вступу найманих працівників у КТС(К) та механізмі його вирішення примирними органами.
    На прикладі КТС(К) на ДП "Хлібна база № 76" Державного агентства резерву України проаналізовано всі етапи врегулювання розбіжностей між сторонами спору.
    Лекція супроводжувалась електронною презентацією у якій наводились статистичні дані щодо кількості КТС(К), вирішенню яких сприяло Відділення упродовж поточного року.
   Наприкінці заходу В. Карасьова відповіла на запитання слухачів та подякувала за активність під час лекції.