E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

    VIN18112020117-18 листопада 2020 року у м. Вінниця, під головуванням Голови Національної служби посередництва і примирення Олександра Окіса, відбулася нарада-семінар з метою підсумовування результатів діяльності НСПП за січень-жовтень 2020 року.
     У заході взяли участь начальник відділу правового забезпечення НСПП Олександр Акімов, начальник відділу аналітично-інформаційної роботи та прогнозування НСПП Олена Скуратовська, начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку і звітності та матеріального забезпечення НСПП Марія Сухенко, завідувач сектору управління персоналом НСПП Олена Бібікова, а також начальники відділень НСПП в областях.
     Відкривши захід, Олександр Окіс привітав усіх присутніх з 22 річницею від дня утворення Національної служби посередництва і примирення та зазначив, що в умовах непростого періоду економічного розвитку нашої держави НСПП продовжує успішно виконувати місію щодо забезпечення миру і злагоди в суспільстві на правових демократичних засадах, налагодження взаємодії між сторонами соціально-трудових відносин, завдяки чому посіла гідне місце в системі державних інституцій.
  VIN181120202  Загалом за посередництва НСПП упродовж 22 років діяльності вирішено та знято з реєстрації понад 2700 колективних трудових спорів (конфліктів) і врегульовано майже 9900 конфліктних ситуацій. Такі позитивні результати, навіть у кризові для країни часи, вдалося досягти саме завдяки наполегливій і самовідданій праці фахівців Національної служби посередництва і примирення, які, сумлінно виконуючи свої обов'язки, керуючись принципами професіоналізму, патріотизму та порядності, допомагали сторонам соціального діалогу досягати взаєморозуміння під час сприяння вирішенню та запобігання виникненню колективних трудових спорів.
      Олександр Акімов у своєму виступі проаналізував стан правової роботи відділень НСПП за 10 місяців поточного року, зосередив увагу на розгляді окремих правових аспектів реєстрації колективних трудових спорів (конфліктів) та порядку формування і затвердження вимог найманих працівників, профспілок. Крім того, було акцентовано увагу на особливостях проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців на територіальному рівні, а також організації договірної роботи у відділеннях НСПП.
    Про стан підготовки щомісячних, аналітично-інформаційних та прогнозних матеріалів відділеннями НСПП в областях упродовж десяти місяців поточного року поінформувала начальник відділу аналітично-інформаційної роботи та прогнозування НСПП Олена Скуратовська. Окрему увагу було приділено визначенню ключових завдань, направлених на підвищення якості та ефективності аналітичної роботи окремих відділень НСПП та удосконалення роботи щодо інформування громадськості про діяльність НСПП. Також було розглянуто окремі аспекти діяльності відділень НСПП в областях, зокрема, щодо стану ведення офіційних веб-сайтів у мережі Інтернет.
   Начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку і звітності та матеріального забезпечення НСПП Марія Сухенко проаналізувала фінансово-господарську діяльність НСПП за 10 місяців п. р., детально зупинилась на основних питаннях фінансово-господарської діяльності до кінця 2020 року та окреслила фінансові плани на наступний рік.
     Завідувач сектора управління персоналом НСПП Олена Бібікова поінформувала присутніх про особливості та нюанси щорічного декларування, проходження щорічної оцінки фахівцями НСПП, а також акцентувала увагу на нових вимогах щодо підвищення кваліфікації державних службовців в Україні відповідно до Закону України "Про державну службу".
     Під час наради-семінару відбувся конструктивний обмін думками та пропозиціями щодо визначення основних пріоритетних напрямів діяльності НСПП на наступний рік.
    Насамкінець заходу, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у виконання завдань, покладених на НСПП та її відділення, Головою НСПП були нагороджені відомчою заохочувальною відзнакою Національної служби посередництва і примирення – нагрудним знаком "За заслуги" завідувач сектору управління персоналом НСПП Олена Бібікова, начальник відділення НСПП в Закарпатській області Іван Палко та начальник відділення НСПП в Миколаївській області Оксана Євченко.
     Начальника відділення НСПП в Харківській області Сергія Лайкова нагороджено цінним подарунком НСПП – годинником.
    Крім того, Олександр Окіс привітав начальника відділення НСПП в Сумській області VIN181120203Олександра Пирогова з завершенням трудової діяльності у зв'язку із виходом на заслужений відпочинок.
   За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у виконання завдань, покладених на відділення НСПП в Сумській області, О. Пирогова нагороджено відомчою заохочувальною відзнакою Національної служби посередництва і примирення – нагрудним знаком "За заслуги".
    По завершенню заходу Голова НСПП підсумував результати наради-семінару та окреслив основні напрями роботи на 2021 рік.
 
                                  Відділ аналітично-інформаційної роботи та прогнозування НСПП