E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

25 листопада відбулась робоча начальника відділення НСПП в Донецькій області (Відділення) А. Хімчака з заступником голови облдержадміністрації Ю. Костюніною, під час якої обговорено підготовлений Відділенням прогноз розвитку стану соціально-трудових відносин, виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) КТС(К)) у першому півріччі 2021 року на підприємствах, установах та організаціях Донецької області.
А. Хімчак окреслив проблемні галузі, де у першому півріччі 2021 року прогнозується виникнення КТС(К). Зокрема, у разі погіршення фінансового стану, зростання заборгованості із заробітної плати, це стосується підприємств вугледобувної промисловості.
Крім того, під час робочої зустрічі були обговорені питання розвитку соціального діалогу в Донецькій області, роботи Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради, взаємодії з новоствореними об'єднаними територіальними громадами, своєчасного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин та попередження проведення акцій соціального протесту.
Насамкінець зустрічі начальник Відділення висловив вдячність за підтримку облдержадміністрації у питаннях, які стосуються поліпшення стану соціально-трудових відносин та розвитку соціального діалогу в області.