E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

25 листопада, з метою розвитку соціального діалогу та пошуку шляхів врегулювання конфліктних ситуацій на підприємствах, в установах, організаціях області, відбулась робоча зустріч начальника Відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) С. Паюк з заступником директора– начальником управління праці та роботи з громадянським суспільством департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації (Департамент) В. Паламарчуком.
С. Паюк поінформувала, що на обліку Відділення перебуває 30 конфліктних ситуацій, 28 з яких пов’язані з розбіжностями між сторонами СТВ щодо невиконання вимог законодавства про працю в частині нормування і оплати праці.
В. Паламарчук повідомив, що на контролі керівництва облдержадміністрації та Департаменту постійно перебуває стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ та організацій області. Разом з тим, завдяки спільно проведеній роботі заборгованість на окремих підприємствах-боржниках області, які перебувають на обліку Відділення, буде погашена найближчим часом.
За результатами зустрічі, сторонами досягнуто домовленості про проведення у грудні 2020 року спільних заходів з метою недопущення ескалації конфліктних ситуацій.