E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

05 лютого відбулася робоча зустріч начальника відділення НСПП в Харківській області (Відділення) С. Лайкова з начальником Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (Управління юстиції) Т. Філатовою.

Під час зустрічі обговорено перспективи подальшого співробітництва сторін щодо забезпечення дотримання законодавства про працю, сприяння поліпшенню стану соціально-трудових відносин на підприємствах, установах та організаціях міста Харкова та області. Зокрема, сторонами розглянуто складну ситуацію на ДП "Харківський завод транспортного устаткування", де у січні 2021 року НСПП зареєстровано колективний трудовий спір (конфлікт) з вимогою найманих працівників щодо своєчасності виплати заробітної плати.

С.Лайков ознайомив з практикою вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) на території Харківської та Луганської областей упродовж 2020 року, а також з роботою Відділення щодо здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців.

З метою подальшої плідної співпраці С. Лайков та Т. Філатова розглянули проєкт Договору про співпрацю між Управлінням юстиції та Відділенням і домовилися про його підписання.