E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
12 травня, за ініціативи начальника відділення НСПП в Херсонській області (Відділення) В. Бойко, відбулась дистанційна нарада керівництва Відділення з представниками Управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради (Управління), під час якої обговорено питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах міста Каховки.
Начальник Управління А. Скрипніченко поінформував, що наразі стан соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах, організаціях міста стабільний. Питання погашення зарплатних боргів систематично розглядається на нарадах та засіданнях комісій з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.
Начальник відділу праці Управління І. Дорохіна повідомила, що сума заборгованості із виплати заробітної плати на ПАТ "Каховський завод електрозварювального устаткування" складає понад 29,7 млн грн, у ТОВ "Аграрна промислова компанія "Дом-Агро" – понад 1,4 млн грн.
В. Бойко зазначила, що Відділення вживає відповідні заходи щодо врегулювання конфліктних ситуацій та стабілізації стану соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах Херсонської області.
Насамкінець наради обговорено шляхи подальшої співпраці щодо сприяння поліпшенню стану СТВ у трудових колективах, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх своєчасному вирішенню, забезпечення здійснення соціального діалогу між його сторонами.