E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
16 липня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Рівненській області (Відділення) Т. Фокіної з начальником регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях (Регіональне відділення) К. Бережним.
К. Бережний повідомив, що наразі продовжуються здійснювались заходи щодо приватизації державного підприємства "Рівненський автомобільний ремонтний завод", де Відділення з червня 2019 року сприяє вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)). Тож заплановано погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам у повному обсязі протягом 3-4 місяців.
Крім того, начальник Регіонального відділення повідомив про зниження цін на оренду приміщень для орендного підприємства санаторій "Червона калина", на якому зареєстровані КТС(К), що сприятиме поліпшенню фінансового стану підприємства та найшвидшому вирішенню вимог найманих працівників у КТС(К).
Під час робочої зустрічі також обговорено питання приватизації державного підприємства "Радивилівський комбінат хлібопродуктів", конфліктна ситуація на якому перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
Насамкінець сторонами досягнуто домовленості щодо подальшої активної взаємодії.