E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Khm2207202120 липня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) С. Паюк з начальником управління культури Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА О. Натальською.
Під час зустрічі обговорено питання функціонування закладів культури в умовах реформування адміністративно-територіального устрою, стан соціально-трудових відносин (СТВ) у колективах області.
О. Натальська висловила занепокоєння ситуацією, яка склалася через ліквідацію 20 та реорганізацію, шляхом злиття, 2 закладів культури Теофіпольської селищної ради. Повідомила, що наразі стан СТВ у колективах залишається ускладненим, оскільки планується вивільнення працівників. Питання збереження мережі закладів культури Хмельниччини залишається на постійному контролі облдержадміністрації.
У свою чергу С. Паюк повідомила, що фахівцями Відділення проведено моніторинг стану СТВ у закладах культури області, у тому числі Теофіпольської селищної ради, за результатами якого в окремих закладах виявлено розбіжності між сторонами СТВ щодо зміни істотних умов праці. Зазначила, що фахівцями Відділення, у межах повноважень, вживаються заходи з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
За результатами робочої зустрічі досягнуто домовленості щодо оперативного обміну інформацією про стан СТВ у закладах культури Хмельниччини з метою своєчасного реагування на його ускладнення.