E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Khm2307202121 липня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) С. Паюк з головою обласної організації профспілки працівників освіти і науки України (Профспілка) А. Яримюком.
Під час зустрічі окреслено нагальні проблеми освітньої галузі, обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) у закладах освіти області та заходи, що вживаються Відділенням з метою врегулювання конфліктних ситуацій.
С. Паюк повідомила, що фахівцями Відділення проведено моніторинг стану СТВ в освітніх закладах, за результатами якого виявлено розбіжності між сторонами щодо невиконання вимог законодавства про працю, в частині нормування та оплати праці. Наразі Відділення сприяє вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між окремими категоріями найманих працівників (вчителями та технічним персоналом) Коров'єнської гімназії Теофіпольської селищної ради та Теофіпольською селищною радою. Фахівцями Відділення, у межах повноважень, вживаються відповідні заходи з метою найшвидшого вирішення КТС(К).
За результатами робочої зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, зокрема, участі А. Яримюка у засіданні примирної комісії з вирішення зазначених КТС(К) та вжиття спільних заходів з метою запобігання виникненню КТС(К) у закладах освіти області.