E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Володимир Кривенко, заступник начальника відділення НСПП в Житомирській області


14 листопада 2014 року у відділенні НСПП в Житомирській області проведено нараду-семінар з трудовими арбітрами НСПП та незалежними посередниками НСПП. Із вступним словом виступив начальник Відділення С.П. Лісневський, який поінформував присутніх про підсумки роботи Відділення по стабілізації стану соціально-трудових відносин в області за 10 місяців 2014 року, привітав учасників наради з 16-ою річницею від дня утворення Національної служби посередництва і примирення та вручив Почесну грамоту і Подяки Національної служби трудовим арбітрам НСПП В.Й. Зубрицькому, О.А. Макогоновій та завідувачу сектором правового забезпечення відділення НСПП В.Д. Шелесту.

На нараді також виступили заступник начальника Відділення В.Д. Кривенко та завідувач сектора правового забезпечення В.Д. Шелест, які висвітлили результати роботи Відділення в поточному році по запобіганню та вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), у тому числі за участю трудових арбітрів НСПП та незалежних посередників НСПП. У виступах був проведений детальний аналіз ходу вирішення колективного трудового спору (конфлікту) в комунальній установі «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.

У заключному слові начальником відділення С.П. Лісневським, було звернуто увагу на необхідність більш активної участі трудових арбітрів НСПП і незалежних посередників НСПП у заходах, що проводяться Відділенням по запобіганню та вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) та в організації передплати Бюлетеня Національної служби посередництва і примирення на 2015 рік.

Всі учасники наради-семінару взяли активну участь в обговоренні питань, піднятих на семінарі, обмінялись думками та надали слушні пропозиції, які будуть враховані Відділенням у подальшому в практичній діяльності.