E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

скорочОксана Клепач, заступник начальника відділення НСПП в Запорізькій області – завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування

29 травня 2014 року відділенням НСПП в Запорізькій області (далі – Відділення) проведено нараду-семінар із арбітрами, посередниками та завідувачами інформаційно-консультаційними центрами НСПП області.

Засідання проводилось у приміщенні Запорізької обласної державної адміністрації, під головуванням начальника відділення НСПП в Запорізькій області Сергія Четвертака.

На порядку денному стояли питання: результати діяльності відділення НСПП в Запорізькій області за січень-травень 2014 року; практика розгляду колективного трудового спору між найманими працівниками та Державним підприємством «Державний проектний інститут «Запоріжцивільпроект» м. Запоріжжя; інформування трудових арбітрів про нове у нормативно-правових актах НСПП.

На початку семінару Сергій Четвертак привітав учасників семінару і звернув увагу на необхідності більш активної участі арбітрів і посередників НСПП у заходах, які проводяться Відділенням щодо запобігання і сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) та підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин.

Заступник начальника відділення НСПП в Запорізькій області – завідувач сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Оксана Клепач доповіла про результати роботи Відділення за 5 місяців 2014 року.

Відповідно до порядку денного, начальник Відділення проінформував присутніх про особливості розгляду колективного трудового спору між найманими працівниками та Державним підприємством «Державний проектний інститут «Запоріжцивільпроект» м. Запоріжжя, який було зареєстровано розпорядженням НСПП від 24.03.2014 №062-р.

Завідувач сектора правового забезпечення Відділення Марина Пель ознайомила присутніх з новими нормативно-правовими актами НСПП, зокрема, з Положенням про порядок реєстрації Національною службою посередництва і примирення висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових спорів (конфліктів).

Учасники семінару взяли активну участь в обговоренні зазначених питань. Наприкінці заходу начальник Відділення подякував за плідну співпрацю та висловив надію на подальшу спільну роботу, спрямовану на забезпечення соціальної злагоди між сторонами соціально-трудових відносин.