E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
   TER0409202026 серпня відбулось третє засідання примирної комісії по вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) (КСТ(К)) на територіальному рівні між Бучацькою районною профспілкою освіти і науки та Золотопотіцькою селищною радою.
    У засіданні взяли участь сторони КТС(К), начальник відділення НСПП в Тернопільській області (Відділення) Н. Шершньова та представники обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.
    На початку засідання сторонами конфлікту обговорено стан виконання рішень попереднього засідання примирної комісії, яке відбулось 25.06.2020.
      Н. Шершньова поінформувала, що відповідно до укладеної сторонами КТС(К) 26.06.2020 Угоди про виконання 4-ої вимоги, 03 липня НСПП знято з реєстрації дану вимогу, як вирішену.
     У свою чергу голова Золотопотіцької селищної ради Р. Кушик повідомив, що наразі здійснено нарахування надбавки за престижність праці педагогічним працівникам у розмірі 10% посадового окладу за січень-березень 2020 року.
      Голова уповноваженого органу працівників Є. Рій звернув увагу керівництва селищної ради на необхідність погашення заборгованості із заробітної плати за квітень-червень 2020 року.
       Під час засідання примирної комісії обговорено шляхи вирішення інших вимог у КТС(К).
      Насамкінець засідання сторонами прийнято відповідні рішення та досягнуто домовленості про вжиття подальших спільних заходів, спрямованих на виконання вимог та вирішення КТС(К).