E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   11 вересня відбулася узгоджувальна зустріч начальника відділення НСПП в Херсонській області (Відділення) В. Бойко та заступника начальника Відділення В. Мирошниченка з представниками ДП "Скадовський морський торговельний порт": в.о. директора О. Литвиненком, головним бухгалтером О. Єрмолаєвим та головою первинної профспілкової організації В. Дударем.
   Під час зустрічі обговорено шляхи врегулювання конфліктної ситуації, що перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту).
О. Литвиненко поінформував, що у зв'язку з відсутністю фінансування та замовлень підприємство отримує кошти лише за надання в оренду основних фондів.
   О. Єрмолаєнком зазначено, що станом на 01.08.2020 заборгованість із виплати заробітної плати складала 856,1 тис грн. У серпні найманим працівниками виплачено 70,7 тис грн.
   В. Бойко надала представникам підприємства консультації та роз'яснення щодо практичного застосування положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", а також наголосила на перевагах переговорного процесу при вирішенні розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин (СТВ).
   Керівництву підприємства рекомендовано дотримуватись графіка погашення заборгованості з виплати заробітної плати, а також вживати дієві заходи задля недопущення подальшого ускладнення стану СТВ.