E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

17 вересня, за сприяння відділення НСПП в Одеській області (Відділення), відбулась дистанційна узгоджувальна зустріч головного спеціаліста Відділення Г. Козак з головою профспілки І. Сергеєвим, уповноваженим представляти інтереси найманих працівників у колективному трудовому спорі (конфлікті) між найманими працівниками та адміністрацією ДП "Білгород-Дністровський морський торговельний порт" (ДП "БД МТП"), зареєстрованому НСПП у грудні 2019 року.
На зустрічі розглянуто хід виконання вимоги найманих працівників щодо своєчасності виплати поточної заробітної плати.
Крім того, сторони обговорили стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємстві. Адміністрація порту зобов'язалась до кінця вересня поточного року погасити 80% боргу із зарплати, але становище поки залишається незмінним – на підприємстві виплачується лише поточна заробітна плата.
І. Сергеєв поінформував про проведення процедури приватизації майна ДП "БД МТП" шляхом продажу його на аукціоні та здійснення заходів щодо передачі функцій з управління майном єдиного майнового комплексу ДП "БД МТП" до сфери управління Фонду державного майна України.
Під час зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої взаємодії та своєчасного інформування про стан СТВ на ДП "БД МТП" задля оперативного реагування у разі його ускладнення та недопущення проведення несанкціонованих акцій соціального протесту.