E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

22 грудня за сприяння відділення НСПП у Волинській області (Відділення) проведено узгоджувальну зустріч зі сторонами колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками відділу експедиторів та адміністрацією селянського (фермерського) господарства "Лучеськ".
На узгоджувальній зустрічі були присутні директор СФГ "Лучеськ" П. Левчук, голова органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, П. Бичков та заступник начальника Відділення Ю. Сиротенко.
Під час зустрічі обговорено хід виконання першої вимоги найманих працівників відділу експедиторів щодо компенсації роботи у вихідний день, за згодою сторін, наданням іншого дня відпочинку або у грошовій формі у подвійному розмірі.
Керівник господарства поінформував, що наразі найманим працівникам виплачується компенсація за роботу у вихідний день відповідно до статті 72 Кодексу законів про працю України. Сторонами КТС(К) досягнуто домовленості щодо подальшого пошуку шляхів вирішення спору відповідно до норм чинного законодавства.
Крім того, П. Левчук повідомив, що підготує та надасть стороні найманих працівників проєкт Угоди для зняття першої вимоги у КТС(К). Голова органу, уповноваженого представляти інтереси найманих працівників, підтримав пропозицію керівника.
Підсумовуючи результати узгоджувальної зустрічі, Ю. Сиротенко подякував присутнім за плідну співпрацю та наголосив на необхідності докласти максимум зусиль для найшвидшого вирішення КТС(К) в цілому.