E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
23 березня, за сприяння і під координацією фахівців відділення НСПП у Волинській області (Відділення), в режимі онлайн відбулися засідання примирних комісій по вирішенню трьох колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)) між найманими працівниками транспортного, технічного відділів і диспетчерської служби та адміністрацією ПрАТ "Володимир-Волинське АТП-10707", які були зареєстровані 15.03.2021 з вимогами працівників щодо виконання умов колективного договору, угоди.
На початку засідань начальник Відділення В. Демидюк ознайомив учасників з Положенням про примирну комісію та Регламентом роботи примирної комісії по розгляду і вирішенню колективного трудового спору (конфлікту). Також були обрані голови та секретарі примирних комісій.
Під час засідань примирних комісій заслухано сторони КТС(К) та прийнято рішення щодо підготовки до наступного засідання кожною зі сторін своїх пропозицій для вирішення зареєстрованих вимог.
Другі засідання примирних комісій по вирішенню КТС(К) між найманими працівниками транспортного, технічного відділів і диспетчерської служби та адміністрацією ПрАТ "Володимир-Волинське АТП-10707" призначені на 06.04.2021.
Фахівці Відділення й надалі здійснюватимуть правовий супровід примирних процедур з метою сприяння вирішенню КТС(К) на підприємстві.