E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
За сприяння відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) вирішено колективний трудовий спір (конфлікт) (КТС(К)) між найманими працівниками та адміністрацією територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чечельницького району Вінницької області, у якому найманими працівниками було висунуто вимогу щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати.
За сприяння Відділення з метою вирішення КТС(К) було проведено узгоджувальні зустрічі з керівником територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чечельницького району І. Малик та уповноваженим представляти інтереси найманих працівників Ю. Довженко, під час яких фахівці Відділення надавали необхідну консультативну і методичну допомогу.
Крім того, у межах вирішення КТС(К) Відділення активно співпрацювало з Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації, Гайсинською районною державною адміністрацією, Гайсинською районною радою, Чечельницькою селищною радою. Також було залучено Вінницьку обласну профспілкову організацію працівників соціальної сфери.
У результаті вищезазначених заходів за сприяння Відділення вимогу найманих працівників "Виплатити заборгованість із заробітної плати у сумі 374965,80 грн" виконано у повному обсязі, КТС(К) знято з реєстрації як вирішений.