E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Ter1908202117 серпня за сприяння відділення НСПП в Тернопільській області (Відділення) відбулось друге засідання примирної комісії по вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)) між найманими працівниками терапевтичного відділення № 2 та адміністрацією КНП Великобірківської сільської ради "Тернопільська центральна районна лікарня", в якому взяти участь сторони КТС(К), голови Великоберезовицької та Великобірківської громад, начальник Відділення Н. Шершньова.
Під час засідання обговорено питання пошуку шляхів щодо забезпечення подальшого функціонування терапевтичного відділення та збереження робочих місць найманих працівників. Розглянуто можливості співфінансування терапевтичного відділення за рахунок коштів сільських громад, а також перепрофілювання його в геріатричний заклад.
За результатами засідання примирної комісії прийнято рішення провести узгоджувальну зустріч з головою Великоберезовицької громади та депутатами Великоберезовицької селищної ради щодо перепрофілювання терапевтичного відділення № 2 у геріатричний заклад.