E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
26 жовтня за сприяння фахівців відділення НСПП в Житомирській області, у рамках вирішення колективного трудового пору (конфлікту) (КТС(К)) між найманими працівниками ФОП Тарасюка А. І. та ФОП Тарасюком А. І., відбулася узгоджувальна зустріч сторін спору, під час якої розглянуто хід вирішення вимог найманих працівників.
А. Тарасюк повідомив, що 27 вересня під час засідання примирної комісії було обговорено питання задоволення трьох вимог у КТС(К), та запропонував вирішувати їх поступово, враховуючі обмежені фінансові можливості. Так, вимоги щодо забезпечення необхідного температурного режиму у побутовому приміщенні для працівників, оплати праці у святкові та неробочі дні заплановано вирішити найближчим часом. Вимога найманих працівників щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати за квітень-травень 2021 року вирішуватиметься у листопаді-грудні поточного року.
Представник найманих працівників П. Сафроненко зазначив, що наймані працівники наполягають на найшвидшому задоволенні висунутих ними вимог, та запропонував провести засідання примирної комісії у листопаді.
За результатами узгоджувальної зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшого розгляду питання вирішення вимог найманих працівників у КТС(К) на наступному засіданні примирної комісії, яке заплановано провести у листопаді 2021 року.