E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
З жовтня 2021 року відділення НСПП в Житомирській області (Відділення) сприяє вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)) між найманими працівниками та ФОП Скиданчуком Дмитром Ігоровичем. Розбіжності між сторонами спору виникли через невиконання вимог законодавства про працю.
Так, 18 травня, за участі начальника Відділення С. Лісневського, відбулось третє засідання примирної комісії з вирішення КТС(К), під час якого розглянуто хід вирішення вимог найманих працівників.
ФОП Скиданчук Д.І. наголосив на доцільності припинення розгляду другої вимоги найманих працівників щодо здійснення оплати праці у святкові та неробочі дні у подвійному розмірі, керуючись положеннями Закону України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", яким врегульовано порядок роботи та оплати праці у святкові та неробочі дні. Крім того, повідомив, що третю вимогу найманих працівників щодо забезпечення необхідного температурного режиму у сторожовому приміщенні для обігріву та відпочинку працівників задоволено шляхом встановлення приладів електрообгріву, які введено в експлуатацію. Враховуючи зазначене, підприємець запропонував зняти другу та третю вимоги найманих працівників з реєстрації.
Представники найманих працівників підтримали пропозицію роботодавця.
Насамкінець зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою найшвидшого вирішення спору.