E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
Відділення НСПП в Чернігівській області (Відділення) з січня 2022 року сприяє вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) (КТС(К)) на ДП "Чернігівторф". Вимоги найманих працівників стосуються погашення зарплатних боргів та своєчасності виплати поточної заробітної плати.
Фахівцями Відділення, у рамках вирішення КТС(К), надавались необхідні консультації, роз'яснення, методичні рекомендації сторонам спору. З метою врегулювання розбіжностей, за сприяння Відділення, проведено 2 засідання примирної комісії, узгоджувальні та робочі зустрічі зі сторонами КТС(К).
У ході примирних процедур з'ясовано, що ускладнення стану соціально-трудових відносин на підприємстві обумовлено низкою об'єктивних чинників, зокрема, скрутним фінансовим становищем підприємства, сезонним характером роботи, карантинними обмеженнями.
30 травня відбулася чергова узгоджувальна зустріч фахівців Відділення з керівником підприємства, який повідомив про відновлення виробництва, незважаючи на певні складнощі через ведення бойових дій, та реалізацію торфу. Так, планується частково погасити заборгованість із виплати заробітної плати у третьому кварталі поточного року.
За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо щомісячного інформування Відділення про стан справ на підприємстві та перспективи задоволення вимог найманих працівників у КТС(К).