E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
23 вересня, за сприяння відділення НСПП в Житомирській області, відбулося четверте засідання примирної комісії з вирішення колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками ФОП Шостака Володимира Назаровича та ФОП Шостаком Володимиром Назаровичем міста Житомира.
Роботодавець В. Шостак повідомив про задоволення вимог найманих працівників щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати за січень 2022 року та надання щорічних відпусток відповідно до встановленого законодавством порядку. Запропонував зняти з реєстрації першу і другу вимоги найманих працівників та колективний трудовий спір (конфлікт) у цілому, у зв'язку з їх вирішенням.
Голова представницького органу найманих працівників Н. Ковтун підтвердила інформацію роботодавця щодо задоволення вимог найманих працівників у колективному трудовому спорі (конфлікті).
За результатами засідання сторонами спору прийнято рішення щодо зняття з реєстрації колективного трудового спору (конфлікт) як вирішеного, а також висловлено вдячність фахівцям відділення НСПП за сприяння у вирішенні спору.