E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
У рамках сприяння вирішенню 6 колективних трудових спорів (конфліктів), зареєстрованих в управлінні соціального захисту населення Рахівської районної державної адміністрації, 06 жовтня відбулась узгоджувальна зустріч заступника начальника відділення НСПП в Закарпатській області О. Воловар та головного спеціаліста відділення О. Моргентала з керівником апарату Рахівської районної державної адміністрації О. Вайнагій, начальником відділу персоналу та правового забезпечення В. Туфій, головою представницького органу найманих працівників В. Липчаком та членом представницького органу І. Ключівским, під час якої обговорено хід вирішення КТС(К) та стан соціально-трудових відносин в установі.
Розбіжності між сторонами соціально-трудових відносин стосуються питань зміни соціально-економічних умов праці та виробничого побуту, а саме скорочення працівників Управління, яке відбулось на початку 2020 року.
В. Липчак повідомив, що вимога найманих працівників Управління, задоволена адміністрацією установи, тому на адресу відділення буде надіслано листа про зняття КТС(К) з реєстрації.
О. Воловар, надала присутнім роз'яснення положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та необхідні консультації, рекомендації з правових питань процедури зняття КТС(К) з реєстрації.
Насамкінець сторони висловили вдячність фахівцям відділення за сприяння налагодженню конструктивного діалогу та вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів).