E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

25 жовтня за сприяння фахівців відділення НСПП у Волинській області (Відділення) проведено узгоджувальні зустрічі у структурних підрозділах ПП "Лісексім", у яких взяли участь представники органів, уповноважених представляти інтереси найманих працівників: М. Маковський, В. Горгут та Ю. Югас, директор підприємства О. Москалюк та начальник Відділення В. Демидюк.
Під час зустрічей розглянуто хід вирішення вимог найманих працівників стосовно виконання окремих положень законодавства про працю.
О. Москалюк поінформував, що наразі підприємство працює стабільно, його фінансовий стан покращився, оскільки збільшились обсяги реалізації продукції. Як результат – вимоги найманих працівників задоволено у повному обсязі.
О. Москалюк запропонував зняти з реєстрації колективні трудові спори (конфлікти) як вирішені.
Представники органів, уповноважених представляти інтереси найманих працівників, підтримали пропозицію директора.
За результатами узгоджувальних зустрічей сторони підписали угоди про виконання висунутих найманими працівниками вимог у повному обсязі та вирішення колективних трудових спорів (конфліктів).
Насамкінець сторони висловили вдячність фахівцям відділення за сприяння вирішенню спорів та налагодженню конструктивного діалогу між сторонами спорів.