E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
20 січня, за сприяння відділення Національної служби посередництва і примирення в Житомирській області, відбулося чергове засідання примирної комісії з вирішення колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками ФОП Чередниченка Юрія Федоровича та ФОП Чередниченком Юрієм Федоровичем міста Житомира.
У засіданні взяли участь голова представницького органу найманих працівників Борис Лотоцький, роботодавець Юрій Чередніченко та начальник відділення Сергій Лісневський.
Юрій Чередниченко повідомив про вирішення першої вимоги найманих працівників у спорі щодо компенсації працівникам витрат на придбання спецодягу та інших засобів індивідуального захисту. Також зазначив, що виконання другої вимоги найманих працівників щодо забезпечення необхідного температурного режиму у робочому приміщенні для роботи і відпочинку працівників можливо у лютому 2023 року.
За результатами засідання сторонами спору прийнято рішення про зняття з реєстрації першої вимоги найманих працівників у зв'язку з її вирішенням.
Насамкінець зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою найшвидшого вирішення колективного трудового спору (конфлікту) у ФОП Чередниченка Ю.Ф.