E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
17 травня за сприяння відділення НСПП в Житомирській області відбулося друге засідання примирної комісії з вирішення колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками бригади мулярів приватного підприємства «Проф-Альянс» міста Житомира та приватним підприємством «Проф-Альянс» міста Житомира.
У засіданні взяли участь голова представницького органу найманих працівників Євген Петрук, представник сторони роботодавця Анатолій Вербовський, начальник відділення Сергій Лісневський.
Під час зустрічі Анатолій Вербовський повідомив, що на підприємстві проведено аналіз потреб спецодягу і засобів індивідуального захисту для працівників бригади мулярів та виділено кошти для їх придбання.
Також поінформував про запровадження контролю обліку відпрацьованого часу працівниками, згідно якого оплата праці буде проводитись пропорційно до збільшення норми тривалості робочого часу.
Євген Петрук прийняв до уваги інформацію Анатолія Вербовського та наголосив про необхідність завершення виконання вимог найманих працівників. Запропонував продовжити роботу примирної комісії до вирішення спору та провести її наступне засідання у червні 2023 року.
Сергій Лісневський учасникам примирної комісії надав роз’яснення прав та обов’язків членів примирної комісії, положень законодавчих та нормативно-правових актів з питань вирішення колективних трудових спорів (конфліктів).
За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшого проведення примирних процедур при посередництві спеціалістів відділення з метою ефективного вирішення спору.