E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   SUM2711201927 листопаданачальник відділення НСПП в Сумській області (Відділення) О. Пирогов взяв участь у пленумі Сумського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України.
    У своїй промові начальник Відділення привітав з 21-ою річницею утворення НСПП та зазначив, що основними завданнями Служби є запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння їх своєчасному вирішенню та забезпечення здійснення соціального діалогу.
    Під час заходу О. Пирогов за дорученням голови НСПП О. Окіса вручив голові Сумського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України С. Осадчому Почесну грамоту Національної служби посередництва і примирення за вагомий внесок у розвиток правової культури учасників соціально-трудових відносин, розвиток соціального діалогу в Україні та з нагоди 21-ої річниці від дня утворення Національної служби посередництва і примирення.
    О. Пирогов підкреслив, що активна співпраця Відділення з профспілковими освітніми організаціями дає можливість забезпечити соціальну стабільність в суспільстві та підвищити якість життя населення.
    Під час заходу представники освітніх профспілкових організацій висловили вдячність працівникам Відділення за багаторічну плідну співпрацю та сприяння поліпшенню стану СТВ в закладах освіти області.